Perakende Oyuncak Satışımız Yoktur
Facebook ile BağlanHoşgeldin Ziyaretçi Giriş Yap Kayıt Ol Siparişim Nerede? Bize Ulaşın
Eğitici Oyuncaklar » Oyuncaklar

203794001 Polis Robotu

Stok Kodu

024.203794001

Markası

Simba
:
2,034.76TL
KDV Dahil
Havale Fiyatı
:
1,933.02 TL
Stok 1+
Ad.
  • Ürün Özellikleri
  • Ürün Yorumları
  • Kargo ve Ödeme
Dickie Oyuncakları – Polis Robotu polis aracı (35 cm) – Transformatör işlevine ve diğer özelliklere sahip fütüristik polis aracı (büyük), 3 yaş ve üzeri çocuklar için ışık ve ses efektli oyuncak

• 2`si 1 arada polis transformatörü – Bu özellik- paketlenmiş polis aracı, 28,5 cm boyunda etkileyici bir polis robotuna dönüştürülebilir!

• Suçluları yakalayın – Polis botunun ön açıklığı arabaları yakalar ve yerleşik hapishaneye gönderir! Sete iki metal araba dahildir.

• 3 yaş ve üzeri çocuklar için – Çatıda bulunan sökülebilir bir dron takımı destekler ve ışık ve ses efektleri eşliğinde (piller sete dahildir) bir düğmeye basarak rakiplere mermiler fırlatır.

• Diğer Rescue Hybrid araçlarıyla birleştirilebilir – Durdurulamaz bir filo oluşturmak için Fire Tanker ve Sky Patroller ile eşleştirin! Her araçtaki ses sistemleri de bağlanabilir.

• Dickie Toys Hakkında – Çocuklar için araç markası! Aklımızda hep aynı hedef var: Çocukların yüzünü güldürmek. Oyuncağınızı paketinden çıkarın ve eğlence başlasın! Dickie Oyuncak Polis Botu – zorlu görevler için iyi donanımlı! Bir çocuğun hayal gücünün sınırı yoktur - bu nedenle oyuncakların yaratıcı ve yenilikçi olması gerekir.

Dickie Toys`un bu fütüristik dönüştürülebilir Polis Botu tam da bunu yapıyor ve özelliklerle dolu oyuncakların hayranları için mükemmel bir hediye. Polis Botu aslında tekerlekli bir hapishanedir - sete dahil olan küçük araçları güvenli bir şekilde saklamak için arka taraftan açılabilir.

Ayrıca aksiyon dolu yaratıcı oyun için ışık ve ses efektleri ve dönen tekerlekler içerir. Araç bir anda dönüşür - yukarı çekerken veya aşağı doğru iterken sadece dönüştürücü düğmesine basın. Çatıya monte edilen drone, ister evde, ister bahçede veya oyun alanında olsun, ayrılarak heyecan verici görevlere gönderilebilir.

Tıpkı gerçek kurtarma görevlerinde olduğu gibi, Kurtarma Melezleri birlikte çalıştıklarında daha etkilidir. Bu nedenle helikopter, Rescue Hybrid serisindeki diğer araçlarla birleştirilebilir, böylece aksiyon dolu kurtarma görevleri için iyi bir donanıma sahip olursunuz!

Öne çıkan diğer bir özellik ise yerleşik ekip sesi işlevidir - bu etkinleştirildiğinde, araçlar birbirini tanır ve Rescue Hybrid ekip sesini çalar.

• Katlama işlevli Fütürist Polis Robotu

• Işık ve ses efektleri

• Boyutlar: 35 cm

• 2 adet 1,5 V AAA (R03) pil içerir

• Sky Patroller ve Fire Tanker ile kombine edilebilir

• 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. Dickie Toys – 5 yılı aşkın süredir son teknoloji oyuncaklar Dickie Toys`da araçlar, tekneler, uçaklar ve hareket eden diğer her şey konusunda tutkuluyuz.

Araç yelpazemiz, gerçekçi tasarımlara sahip olan ve küçük çocuğunuzun dünyayı daha önce hiç olmadığı gibi keşfetmesine izin veren kazıcıları, polis araçlarını, itfaiye araçlarını ve daha fazlasını içerir.

Kutu Ölçüsü : 18,5 x 33 x 34 cm 

Bu ürün henüz yorum almamış. Yorum yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

Kargo Prosedürü İLKİM EĞİTİM ARAÇLARI sitesi olan www.ilkimegitim.com ' den verdiğiniz siparişlerinizin tümü siz müşterilerimize kargo aracılığı ile gönderilmektedir. Kargo firması siparişinizi teslim ederken dikkat edilmesi gereken birkaç konu vardır. Kargo paketini nasıl teslim almalıyım? Kargo firması zamanla yarıştığı için ürünü teslim edip hemen gitmek ister , ancak hassas olan bir konu vardır . Kargo paketinizi teslim almadan kargo formuna imza atılmamalıdır. Kargo tutanağını imzalamadan önce ürününüzün kutusunun taşımadan dolayı hasarlı olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. Kutuda herhangi bir nedenle hasar var ise teslimatla ilgili hiç bir belgeyi imzalamadan kargo yetkilisine tutanak tutulması için kutunuzu iade ediniz. Size tarafımızdan yeni ürünleriniz derhal gönderilecektir. Kutusu hasarlı olan ürünlerin teslim alınması durumunda içindeki ürünlerin hasarından veya eksikliğinden İLKİM EĞİTİM ARAÇLARI sorumlu değildir. Teslim edilen pakette deformasyon var mı? Kargo firmasının getirdiği pakette herhangi bir deformasyon veya içindeki ürünün zarar görebileceğini size düşündüren herhangi bir şüphe var ise kargo formunu imzalamadan kargo görevlisinin yanında paketi açıp içindeki siparişlerinizin fiziksel durumunu kontrol ediniz. Bir sıkıntı görmüyorsanız kargo formunu imzalayınız. Kutu içeresindeki ürünlerin herhangi bir şekilde zarar gördüğünü düşünüyorsanız ürünleri teslim almayıp kargo görevlisinde kargo hasar tutanağı istediğinizi talep ediniz.(Tutanak tutulan ürünleri lütfen teslim almayınız. İLKİM EĞİTİM ARAÇLARI ' ye ürünlerin geri gelmesi gerekmektedir.)Tutanak tutulan ürünlerin değişimi yapılarak tarafınıza yeniden kargolanacaktır. Kargo firması paketi teslim ettikten sonra kutunun ezik, yırtık ve darbeli olduğunu fark ettik ne yapmalıyız? Kargo firmasının görevİi İLKİM EĞİTİM ARAÇLARI sitesi www.ilkimegitim.com' den yaptığınız alışverişi güvenli bir taşımacılık sunarak doğru kişiye güvenle teslim etmektir. Üründe bir hasar var ise kargo şubesine giderek zabıt tutturabilirsiniz. Tuttuğunuz tutanakla beraber ürün bize ulaştıktan sonra değişim işleminiz derhal yapılacaktır.

%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.

%100 ORİJİNAL ÜRÜNLER

Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.

KREDİ KARTIYLA ÖDEME

Tüm alışverişlerinizde kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.

7X24 BİZE ULAŞIN

Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.

Kampanya ve indirimlerden haberdar olun.

Size yardımcı olmamızı ister misiniz?

X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.